nieuws

P&O Managementadviseur Kadaster

Geen categorie

Mede mogelijk gemaakt door jou als P&O Managementadviseur? In verband met  vervanging zoeken wij een P&O Managementadviseur die onze afdeling HRM voor een jaar komt versterken. Je wordt in het bijzonder ingezet om de ontwikkelingen binnen de afdeling productie Rechtszekerheid (RZ) te faciliteren. Hierbij adviseer, faciliteer en ondersteun je het management van productie RZ ten […]

Kadaster beeldmerk wimpel RGB 2kleurMede mogelijk gemaakt door jou als P&O Managementadviseur?

In verband met  vervanging zoeken wij een P&O Managementadviseur die onze afdeling HRM voor een jaar komt versterken. Je wordt in het bijzonder ingezet om de ontwikkelingen binnen de afdeling productie Rechtszekerheid (RZ) te faciliteren. Hierbij adviseer, faciliteer en ondersteun je het management van productie RZ ten aanzien van in, door- en uitstroom, opleiding & ontwikkeling, rechtspositionele vraagstukken, ziekteverzuim en mobiliteit. Je bent een sparringspartner en coacht het management in de praktijk van het mensgericht leiderschap. Je bent lid van het MT Productie RZ.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding P&A. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als P&O adviseur en bent direct zelfstandig inzetbaar. Dit betekent dat je ervaring hebt met organisatie ontwikkelingen en dat je op zowel strategisch, tactisch als (in mindere mate) operationeel niveau  kan functioneren. Als P&O Managementadviseur kun jij managers spiegelen en vooral op procesniveau verbeteringen aangeven. Daarnaast is het noodzakelijk om gedegen juridische kennis te hebben van de AWB, onze CAO en verdere arbeidsvoorwaarden. Je toont daadkracht en stevigheid. Integriteit staat bij jou hoog in het vaandel. Uit je handelen blijkt zorgvuldigheid en gevoel voor politieke verhoudingen. Communicatief ben je sterk.

Wij bieden
Het Kadaster is een organisatie in verandering, die je de kans geeft om echt te laten zien wat je in huis hebt. Als de bron van vastgoed en geo-informatie werken wij samen met partners in de keten en stellen wij de klant centraal. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij kennis en ontwikkeling. Met onze moderne arbeids-voorwaarden maak jij keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je bruto jaarsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring vastgesteld op maximaal € 58.045,00  inclusief vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.

Sollicitatie en informatie
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via onze site www.werkenbijhetkadaster.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Francisca Haarman, P&O Manager a.i. / P&O Managementadviseur, (088)183 36 07. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie, (088) 183 32 50.

Lees meer over onze organisatie in het jaarverslag.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 19 september 2016.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels