nieuws

Trainingsmanager

Geen categorie

Wat ga je doen? Als Trainingsmanager ben je verantwoordelijk voor het trainings- en opleidingsprogramma van een specifieke Business Unit binnen Pon Passenger Cars of Pon Commercial Vehicles. Je ontwikkelt, coördineert deze opleidingen en je kunt deze ook zelf geven. De trainingen en opleidingen zijn praktijkgericht en commercieel of technisch van aard.Als Trainingsmanager PCV werk je […]

Wat ga je doen?PON logo
Als Trainingsmanager ben je verantwoordelijk voor het trainings- en opleidingsprogramma van een specifieke Business Unit binnen Pon Passenger Cars of Pon Commercial Vehicles. Je ontwikkelt, coördineert deze opleidingen en je kunt deze ook zelf geven. De trainingen en opleidingen zijn praktijkgericht en commercieel of technisch van aard.Als Trainingsmanager PCV werk je voor de bedrijfsonderdelen MAN, Modiforce, Fleetsales en Dutch Rescue Vehicles. We richten ons met deze trainingen op zowel kennis als competenties. Vanuit deze rol heb je vaak contact met de bedrijven cq business units, dealers en fabrikanten over de inhoud van de trainingen en je hebt een aansturende rol naar trainingsbureaus en eventueel andere trainers.

Opleidingen zowel klassikaal als online richten zich op het op niveau brengen en houden van kennis en competenties van dealermedewerkers. En ze leveren een essentiële bijdrage aan een significante verbetering van de bedrijfsresultaten. Waarbij continu leren en ontwikkelen en het digitalisering van leren centraal staat.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Het vertalen van opleidingsbehoeften van de interne klant naar een effectief opleidingsplan
  • Het coördineren van opleidingsprogramma’s/opleidingen van ontwikkeling tot en met de evaluatie en daarbij kunnen sturen op kwaliteit, fabriekscompliancy en budget
  • Ontwikkelen en kunnen geven van trainingen en opleidingen.
  • Up-to-date houden van kennis van doelgroep, didactiek en onderwijsvernieuwing en deze kennis delen met collega’s en interne klanten.
  • Aanspreekpunt zijn voor klant, interne Business Unit en fabriek over trainingen en opleidingen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een afgeronde en relevante opleiding op HBO niveau (bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Organisatiekunde, Onderwijskunde of Didactiek) en meerdere jaren ervaring met projectmatig werken. Je hebt ervaring en affiniteit met B2B, Automotive en dealerbedrijven. Je beheerst de talen Nederlands, Duits en Engels in zowel woord als geschrift. Je bent gedreven, hebt ervaring en affiniteit met zowel de commercie als de techniek, kunt volledig zelfstandig werken en doelstellingen realiseren. Binnen een complexe omgeving weet je focus te houden en je werk goed te organiseren. In deze functie rapporteer je aan de Teammanager Trainingsmanagement.

Wat bieden wij?
Wij bieden je baan met veel ruimte voor eigen initiatief bij een informele, no nonsens en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan en we bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

We willen ook dat je gezond blijft. Daarom bieden we onze medewerkers vanuit Pon Fit gezondheidsprogramma aan. Pon Fit heeft een uitgebreid aanbod van sportprogramma’s en events tot aan medische check-ups, bedrijfsfysiotherapie, state-of the-art zorgverzekeringspakketten en coaching bij verandering op weg naar een gezonde leefstijl. Hierdoor krijgen wij topprestaties.

Pon is niet voor niets wederom uitgeroepen tot Top Employer van het jaar!!

Wie zijn wij?
De Pon Academy is een in company opleidingsinstituut dat zorgt voor de beste opleidingen en maatwerk programma’s voor iedereen in de organisatie en Retail netwerken. Door de kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen we gerichter in op scholingsbehoefte vanuit de business en onze dealers. Ons aanbod bestaat uit workshops, trainingen en opleidingen die op regelmatige basis worden uitgevoerd. Digitalisering is een belangrijke pijler binnen de huidige strategie; in ons opleidingsaanbod is de opkomst van online leervormen van groot belang.

Contact informatie
Voor meer informatie over de functie en proces kun je contact opnemen met Gert-Jan Oudshoorn, Manager Pon Academy, 06 – 53 90 96 75

Solliciteer online via

deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Fulltime, Amersfoort, Manager trainingen, Opleidingscoördinator.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels