nieuws

Trainingsmanager E-Learning

Geen categorie

Wat ga je doen? Wil je meewerken aan de ontwikkeling van online leeroplossingen? Wil je trainingen aantrekkelijker en innovatiever maken door het toepassen van e-learning? Ben je van mening dat blended learning het rendement op trainingen verhoogd? Dan is de functie van Trainingsmanager e-learning perfect voor jou! Wat ga je doen? De trainingsmanager e-learning heeft […]

Wat ga je doen?PON logo (1)
Wil je meewerken aan de ontwikkeling van online leeroplossingen? Wil je trainingen aantrekkelijker en innovatiever maken door het toepassen van e-learning? Ben je van mening dat blended learning het rendement op trainingen verhoogd? Dan is de functie van Trainingsmanager e-learning perfect voor jou!

Wat ga je doen?
De trainingsmanager e-learning heeft als opdracht het opstarten en uitvoeren van projecten ter verbetering, uitbreiding en innovatie van online leren. In deze functie ontwikkel je e-learning oplossingen en andere slimme online leertoepassingen voor ons automotive retail-netwerk op het gebied van onder andere communicatie-, applicatie- en producttrainingen.  Je weet je weg te vinden in de online leerplatformen en begeleid en adviseert collega trainingsmanagers inzake online leeroplossingen. 

Je begrijpt de trainingsvraag van de opdrachtgever en kunt deze vertalen naar een e-learning oplossing. Je kunt content omzetten in effectief online leermateriaal. Je bent betrokken bij de implementatie van blended leeroplossingen.

Om te komen tot de ideale mix van verschillende leeractiviteiten bedenk je op onderwijskundig niveau een aanpak en geeft de collega/opdrachtgever hierover advies.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Het vertalen van opleidingsbehoeften van de interne klant naar een effectief opleidingsplan;
  • Ontwikkelen en beheren van online leerconcepten;
  • e-learnings bouwen in verschillende ontwikkeltools;
  • Adviseren en meedenken in onze blended-learning aanpak;
  • Aanspreekpunt zijn voor klant, interne Business Unit en fabriek over online leerconcepten en systemen;
  • Projecten opstarten en uitvoeren ter verbetering, uitbreiding of innovatie van online leren en ontwikkelen;
  • Uitbreiden, inrichten, modereren en beheren van content op online leerplatform(en);
  • Trainingsmanagers adviseren op gebied van toepassen van (nieuwe) online leervormen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een afgeronde en relevante opleiding op HBO niveau (Onderwijskunde met een specialisme in ICT of Didactiek), en/of aantoonbare werkervaring op het gebied van onderwijs en het ontwikkelen van e-learning. 

Je hebt ervaring en affiniteit met B2B, Automotive en of retail-organisaties. Je beheerst de talen Nederlands, Duits en Engels in zowel woord als geschrift. Je hebt kennis van LMS platformen bij voorkeur NetDimensions en e-learning applicaties. Je bent gedreven, hebt ervaring en affiniteit met zowel de commercie als de techniek, kunt volledig zelfstandig werken en doelstellingen realiseren. Binnen een complexe omgeving weet je focus te houden en je werk goed te organiseren. In deze functie rapporteer je aan de Teammanager Trainingssupport en projecten.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een baan met veel ruimte voor eigen initiatief bij een informele, no nonsens en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan en we bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

We willen ook dat je gezond blijft. Daarom bieden we onze medewerkers vanuit Pon Fit gezondheidsprogramma aan. Pon Fit heeft een uitgebreid aanbod van sportprogramma’s en events tot aan medische check-ups, bedrijfsfysiotherapie, state-of the-art zorgverzekeringspakketten en coaching bij verandering op weg naar een gezonde leefstijl. Hierdoor krijgen wij topprestaties. 

Pon is niet voor niets wederom uitgeroepen tot Top Employer van het jaar!!

Wie zijn wij?
De Pon Academy is een in company opleidingsinstituut dat zorgt voor de beste opleidingen en maatwerk programma’s voor iedereen in de organisatie en Retail netwerken. Door de kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen we gerichter in op scholingsbehoefte vanuit de business en onze dealers. Ons aanbod bestaat uit workshops, trainingen en opleidingen die op regelmatige basis worden uitgevoerd. Digitalisering is een belangrijke pijler binnen de huidige strategie; in ons opleidingsaanbod is de opkomst van online leervormen van groot belang.

Contact Informatie?
Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via deze link. 
Voor meer informatie over de functie en het proces kun je contact opnemen met Daniëlle Cruden, Senior HR Adviseur, +31610677765.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, fulltime, Amersfoort, trainingsmanager, e-learning, projectmanagement

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels