congres

Instroom

29 mei | FlexEvent

Thema: Flexibilisering

Soort congres: Congres

Prijs: €399

De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling en het vergaat de flexbedrijven goed. De markt groeit, tegelijkertijd heerst er krapte op de arbeidsmarkt die bepaalde vraagstukken en vaardigheden met zich meebrengt. Door digitalisering en andere onwikkelingen verandert de markt.

29 mei | FlexEvent

Tijdens het FlexEvent nemen we een kijkje in de (nabije) toekomst van flexibel werken. Waar zijn actuele ontwikkelingen? En waar moet je nu echt op voorbereiden, zodat je ook in de toekomst talenten kan blijven boeien en binden.

Wat kan je verwachten:

  • Sprekers zoals Han MestersJarno Duursma en Ralf Knegtmans die je vertellen over de laatste trends en ontwikkelingen voor de flexmarkt.
  • Interactieve, verdiepende masterclasses over de actuele thema’s: talent management, digitalisering en flex-strategie
  • Effectief netwerken met andere flexorganisaties tijdens een uitgebreide netwerklunch

Voor wie?
FlexEvent is het jaarlijkse event van Flexmarkt voor uitzendorganisaties die voorop willen lopen in de markt en willen inspringen op de kansen die er liggen. De goede keuzes willen maken om zo de positie in de markt te versterken en de beste kandidaten aan de beste klanten willen verbinden.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel