nieuws

AMC telt 2,8 miljoen neer voor personeelsfeest

Instroom

AMC telt 2,8 miljoen neer voor personeelsfeest

Het Amsterdams Medisch Centrum (AMC) heeft dit weekend een feest gegeven voor alle personeelsleden. Kosten: 2,8 miljoen euro. Een van de redenen voor het feest was dat het ziekenhuis de afgelopen jaren een succesvolle bezuinigingsoperatie heeft doorgevoerd.

Dat schrijft Het Parool. Een woordvoerder van het ziekenhuis erkent dat personeelsleden vooraf hun onbegrip uitten over zo'n duur evenement terwijl er bezuinigd moet worden. Na afloop zou de kritiek zijn verstomd.

Het AMC had voor het feest de Rai afgehuurd en liet artiesten als Ali B., Karin Bloemen, Marco Borsato en Liesbeth List optreden. Ook hield couturier Mart Visser een modeshow. Meer dan tienduizend mensen bezochten het feest.

Het was voor het eerst in 25 jaar dat het AMC een groot personeelsfeest gaf. De raad van bestuur heeft hier drie jaar geleden al geld voor opzij gezet.

Reageer op dit artikel