nieuws

Caesar Groep blijft beste ICT werkgever

Instroom

Caesar Groep blijft beste ICT werkgever

ICT-dienstverlener Caesar Groep is voor het derde achtereenvolgende jaar door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Top ICT Werkgever. CRF beoordeelt voor de verkiezing van Top Employer ICT 2010 een groot aantal bedrijven op arbeidsvoorwaarden, opleiding & training, interne promotiekansen, werksfeer & werkomstandigheden, bedrijfscultuur en innovatie.

De Caesar Groep behaalde op opleiding & training, interne promotiekansen en voor werksfeer & werkomstandigheden de volle vijf sterren. Voor innovatie behaalde de ICT-dienstverlener 4,5 ster en voor de overige onderdelen arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur kreeg  het bedrijf vier sterren.
Ron van der Kooij, HR-manager bij Caesar Groep, reageert verheugd op de uitslag van de verkiezing. 'Wij zijn en blijven ervan overtuigd dat gemotiveerde en deskundige medewerkers ons belangrijkste bedrijfskapitaal zijn. Daarom krijgen opleidingen en trainingen veel aandacht. Om aan het hoge verwachtingspatroon te kunnen blijven voldoen, is het voor iedere medewerker essentieel zich doorlopend te ontwikkelen. Of dat nu vakinhoudelijk is of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling – zoals persoonlijke effectiviteit, timemanagement, communicatieve vaardigheden of coaching -, dat maakt niet uit. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen de mogelijkheid hebben om zich te ontplooien.'

Caesar Group was in 2009 de best scorende ICT-dienstverlener in het ‘Het Beste Werkgever'-onderzoek van weekblad Intermediair. Daarnaast werd Caesar Groep in 2009 door Computable genomineerd tot Beste ICT-detacheerder van het jaar.

CRF is een internationale organisatie die bedrijven certificeert op strategie, leiderschap en werkgeverschap. Een bedrijf krijgt een CRF-keurmerk als het meer dan 60 procent van de beschikbare sterren behaalt.

Bron: Ceasar Group

Reageer op dit artikel