nieuws

Creyf’s Uitzendbureau is het allerbeste

Instroom

De deskundigheid van intercedenten vinden zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten zeer belangrijk in hun relatie met een uitzendbureau. Creyf's Uitzendbureau is het allerbeste volgens zowel HR-professionals als de flexwerkers en mag zich dus Uitzendbureau van het Jaar noemen.

Ruim 13 duizend beoordelingen zijn uitgebracht in de verkiezing van het Uitzendbureau van het Jaar. Vandaag werd de uitslag bekend gemaakt. Met een gemiddeld eindcijfer van 7,4 plaatsen zowel de inleners als de uitzendkrachten Creyf's Uitzendbureau bovenaan in het klassement. Tènce, vorig jaar nog de winnaar, werd dit keer tweede. De derde plaats was voor Randstad. ASA Student Uitzendbureau mag zich voor het tweede jaar op rij Flexspecialist van het Jaar noemen.

Uitzendkrachten vinden het, in deze economisch onzekere tijd, belangrijker dan ooit om vooral snel (15%) een kwalitatief goede baan te vinden (18%). Hierbij speelt de deskundigheid van de intercedenten de belangrijkste rol (19%). De stiptheid van de salarisbetaling, bereikbaarheid en de vriendelijkheid van de intercedenten krijgen in het onderzoek de hoogste waardering.

Ook HR professionals hechten aan de deskundigheid van de intercedenten. Het is echter vooral de kwaliteit van de uitzendkracht waar de inleners zich druk om maken. 32 procent van de respondenten noemde dit de belangrijkste factor.
Gevraagd naar de verbeterpunten in hun relatie met een uitzendbureau vragen de opdrachtgevers dan ook om meer aanbod van geschikte kandidaten, terwijl de uitzendkrachten voor graag beter passende banen aangeboden willen krijgen.

De verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar' is een initiatief van Q&A Research & Consultancy. Het bureau wordt hierin gesteund door IntermediairPW, brancheorganisatie ABU en CTB Flex.

 

Reageer op dit artikel