nieuws

Werknemer wil geld en speeltjes

Instroom

Werknemer wil geld en speeltjes

Een beter dan gemiddeld salaris betalen, flexibele werkuren mogelijk maken en leuke afleidingen op de werkplek bieden zoals een massage, pilates-les of een Nintendo. Dat is de wijze waarop een werkgever het hart van zijn werknemers kan veroveren.

Dat blijkt uit onderzoek van het Australische BRW. In de top 50 van beste werkplekken staan ook opvallend veel werkgevers die hun werknemers aandelen bieden, schrijft de Sydney Morning Herald. De zakelijke dienstverlening en de IT zijn de sectoren waar werkgevers hun personeel het meest in de watten leggen.

NetApp Australia, onderdeel van een Amerikaans moederbedrijf, werd uitgekozen tot de beste werkgever. De 148 medewerkers krijgen riante bonussen en een groot aantal uiteenlopende benefits en het management is zeer flexibel, stelt BRW.

De detailhandel, productie en de bouw komen er bekaaid vanaf. Uit elk van deze sectoren heeft niet meer dan één bedrijf de top 50 gehaald.

Reageer op dit artikel