nieuws

Geen personele problemen rond WK-finale

Instroom

Geen personele problemen rond WK-finale

De WK-finale op zondag zal waarschijnlijk weinig personele problemen opleveren voor bedrijven.

Ook wanneer Oranje het zondagavond om 20.30 uur het tegen Spanje opneemt voor de wereldtitel, zijn er mensen die moeten werken. Maar volgens het ANP zal dit weinig problemen opleveren en hoeven ook uitzendbureaus niet te rekenen op een piek in de vraag naar uitzendkrachten.

Zo meldt flexmarkt.nl dat politie- en brandweerkorpsen hun ‘roosters al rond hebben' en is ook de NS qua personele bezetting voorbereid om de ‘verwachte vervoersstromen zondagavond aan te kunnen.' Ook de vervoersbedrijven verwachten geen problemen. De Rotterdamse RET tracht zo veel mogelijk ruilverzoeken te honoreren en de Haagse HTM laat het initiatief om diensten te ruilen aan chauffeurs zelf over.

Reageer op dit artikel