nieuws

Klant bepaalt beloning medewerker

Instroom

Klanten lang laten wachten of een chagrijnige bui kan verkopers van BelCompany duur komen te staan. Het telecombedrijf gaat de tevredenheid van klanten meewegen in de jaarlijkse bonus voor de winkelmedewerkers. ,,De klanten bepalen de beloning van medewerkers'', meldde BelCompany donderdag.

Klant bepaalt beloning medewerker

Klanten kunnen op de website van het telecombedrijf de winkel waar zij hun aankoop hebben gedaan beoordelen. De totaalscore van elke winkel wordt vervolgens verwerkt in de bonus van de medewerkers. ,,We hopen dat we hiermee de dienstverlening aan onze klanten verder kunnen verbeteren'', zei Paul Vreeburg, directeur van BelCompany.

BelCompany heeft ruim 175 winkels in Nederland en maakt deel uit van het Macintosh-concern.

Reageer op dit artikel