nieuws

Sabbatical regeling

Instroom

Sabbatical regeling

Voorwaarden sabbatical regeling

Wij zijn bezig met het opstellen van een sabbatical regeling. Nu willen wij een sabbatical o.a. toestaan als werknemer eerst vakantieuren opneemt totdat hij nog een X aantal uren overheeft en dan pas de sabbatical, cq onbetaald verlof, laat ingaan. Reden hiervoor is dat wij willen voorkomen dat werkenemer nog veel vakantiedagen heeft staan maar toch met sabbatical gaat en dan na deze onbetaald verlof periode tot de conclusie is gekomen dat hij een andere baan wilt gaan zoeken. Wij moeten vervolgens bij de eindafrekening een hoop vakantiedagen gaan uitbetalen wat veel geld kost. Mag je dus van een werknemer die met sabbatical wil ‘eisen’ dat hij eerst zijn vakantiedagen gebruikt tot een bepaald minimum?

Reageer op dit artikel