nieuws

Uitzendbranche en UWV WERKbedrijf bundelen krachten

Instroom

Uitzendbranche en UWV WERKbedrijf bundelen krachten

Medewerkers van uitzendbureaus en werkcoaches van UWV WERKbedrijf kunnen vaanf vandaag een beroep doen op een nieuw expertisecentrum voor ondersteuning rondom de plaatsing van werkzoekenden. Door de krachten te bundelen in het Servicepunt Flex willen de uitzendbranche en UWV WERKbedrijf meer mensen aan het werk helpen.

Het Servicepunt Flex is een gezamenlijk initiatief van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen), UWV WERKbedrijf en STOOF (Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche). De uitzendbranche en UWV WERKbedrijf werken al langer samen. Gezamenlijk bemiddelen zij op jaarbasis ongeveer een miljoen mensen naar werk.

Het nieuwe servicepunt is in het leven geroepen om intercedenten makkelijker hun weg te laten vinden binnen UWV Werkbedrijf en om werkcoaches beter te kunnen informeren over de uitzendformules. Het Servicepunt Flex krijgt een plek op het hoofdkantoor van UWV WERKbedrijf.

 

Reageer op dit artikel