nieuws

Werven via de iPhone

Instroom

Werven via de iPhone

Na het online werven van kandidaten via social media als LinkedIn, kunnen recruiters nu ook vacatures onder de aandacht brengen via de iPhone.

Otys Recruiting Technology, leverancier van werving- en selectiesoftware, introduceert een iPhone applicatie voor mobiel solliciteren. Otys heeft haar eigen iPhone Community app ontwikkeld en biedt alle recruiters die met Otys werken de mogelijkheid hun vacatures op dezelfde manier onder de aandacht te brengen. Voor kandidaten is de applicatie gratis te gebruiken.

De digitale applicatie is volgens Otys zo gebouwd dat de vacature altijd goed leesbaar en snel te zien is. Hierdoor staat de (real-time) informatie overzichtelijk bij elkaar. Door mobile recruitment kunnen kandidaten via hun iPhone zich altijd en overal oriënteren op de arbeidsmarkt.

Reageer op dit artikel