nieuws

VNU Media lanceert Recruitmentbloggers

Instroom

Vandaag voegt VNU Media, uitgever van toonaangevende HR merken als IntermediairPW en HRbase, een nieuwe site aan haar HR portfolio toe: Recruitmentbloggers. Op Recruitmentbloggers zal een aantal experts ingaan op de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied recruitment. De site is een dochter van IntermediairPW, het langstlopende P&O vakblad van Nederland.

VNU Media lanceert Recruitmentbloggers

De blog wordt bijgehouden door praktijkmensen, die dagelijks te maken krijgen met keuzes, dilemma’s en leermomenten. Aan de hand van stellingen, betogen en vragen bewegen zij recruiters over hun vak te discussiëren met collega’s.

Manager HR Portfolio Ronald Buijs wil zich met de nieuwe blog nadrukkelijker opwerpen als kennispartner voor de recruitmentmarkt.  “Met een divers team aan specialisten denken we iets toe te kunnen voegen aan de huidige informatievoorziening voor deze doelgroep. We willen prikkelen en de discussie op gang brengen.”

Recruitmentbloggers is de eerste in een reeks nieuwe HR blogs die VNU Media de komende maanden presenteert. Iedere blog zal een aparte discipline binnen het HR werkveld belichten. Buijs: “Door specialistische HR titels in de markt te zetten kunnen we onze lezersgroep van relevante nichekennis voorzien. Zo weten P&O’ers straks precies waar ze terecht kunnen als ze meer willen weten over een specifiek deelgebied van hun professie.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels