nieuws

Payrollbranche rekent op sterke groei

Instroom

De Vereniging Payroll Ondernemingen (VPO) verwacht dat het aantal werknemers met een payrollcontract de komende jaren zal doorgroeien tot 218 duizend. De vereniging bestaat vijf jaar en groeide in die tijd van vier naar 37 leden.

Payrollbranche  rekent op sterke groei

VPO-voorzitter Jeu Claes is tevreden over de prestaties die de afgelopen vijf jaar zijn geleverd. 'Het is goed te zien dat in die vijf jaar tijd de payrollbranche zich steeds verder heeft ontwikkeld, mede dankzij de VPO. Het aantal leden is flink gegroeid, we zijn een serieuze gesprekspartner geworden voor de politiek en de VPO heeft zich ontwikkeld als een keurmerk voor professioneel werkgeverschap. De payrollbranche is alleen maar verder gegroeid sinds de oprichting van de VPO.'

De VPO is optimistisch over de toekomst van de payrollbranche. Volgens onderzoek kan het aantal
payrollkrachten in 2015 uitgroeien tot 218 duizend. 'De payrollbranche gaat alleen maar verder groeien. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om diegroei in goede banen te geleiden', zegt Claes. De VPO werkt onder andere aan het uitbouwen van de keurmerkfunctie aan de hand van het voor 2012 nieuw te ontwikkelen Keurmerk Professioneel werkgeverschap.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels