nieuws

Payroll voor groot en klein

Instroom

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor payroll. Om geld te besparen op de inleen en inhuur van personeel. Of om de flexibele schil te verbeteren. Steeds meer bedrijven kiezen voor payrolling als onderdeel van de HR-strategie, en het is zeker niet alleen voor de grote bedrijven weggelegd.

Payroll voor groot en klein

PRO Payroll bijvoorbeeld verzorgt een volledige inventarisatie / scan en biedt oplossingen voor diverse flexvraagstukken. Hierbij gaat het om allerlei soorten inleen- en inhuurkrachten; van uitzendkrachten en projectmedewerkers tot freelancers en ZZP'ers. Een interieurverzorgster voor twee uur per week, een complete personeelsovername van 50 personen of een freelancer met een opdracht van tien uur, het kan allemaal worden geregeld met payrolling.

Om een goed beeld te krijgen van de huidige methodes van inlenen en inhuur maakt PRO Payroll eerst een "blauwdruk" van de actuele situatie. Aangevuld met de toekomstplannen van de organisatie en gesprekken met de afdeling HR en/of management, vormt de inventarisatie de basis voor een payroll adviesrapport. Dit wordt vervolgens gepresenteerd aan de afdeling HR en/of het management. De besparingen zijn direct inzichtelijk, aangezien organisaties bij gebruik van payrolling vooraf exact weten wat hun kostprijs is. In deze kostenraming is het risico op uitval door ziekte of zwangerschap inbegrepen.

Meer informatie via http://www.propayroll.nl/

Reageer op dit artikel