nieuws

Royale baas bedankt met miljoenenbonus

Instroom

Een Australische werkgever heeft zijn personeel bedankt voor jarenlange trouwe dienst door vijftien miljoen dollar aan bonussen uit te keren. Ken Grenda heeft zijn busmaatschappij verkocht en zegt alles aan zijn personeel te danken te hebben.

Royale baas bedankt met miljoenenbonus

Busmaatschappij Grenda begon in 1945 met vier bussen. Inmiddels rijden er 1300 bussen en heeft het bedrijf 1800 man personeel in dienst. Volgens Ken Grenda bereik je dat niet zonder goed personeel. ‘Een bedrijf is alleen maar zo goed als zijn mensen en onze mensen zijn fantastisch’, zegt hij in de Herald Sun.

Onlangs werd het bedrijf verkocht voor 400 miljoen dollar. Alle medewerkers worden door de nieuwe eigenaren in dienst gehouden, maar dat vond Grenda niet goed genoeg. Als verrassing besloot hij alle medewerkers een bonus te geven. Afhankelijk van het aantal dienstjaren en de positie in het bedrijf kon de bonus oplopen tot dertigduizend dollar.

Reageer op dit artikel