nieuws

Winter maakt thuiswerken nauwelijks populairder

Instroom

Winter maakt thuiswerken nauwelijks populairder

Bijna één op de drie Nederlanders is bang om te rijden onder winterse omstandigheden. Toch trotseren de meeste werknemers weer en wind om ook bij gladheid naar hun werk te gaan.

Dat schrijft het AD op basis van onderzoek in opdracht van TomTom. Nederlanders zijn vooral bang voor ongelukken, files en lange reistijden. De helft van de werknemers gaat deze dagen dan ook zo'n vijftien á twintig minuten eerder op pad. 11 procent blijft lekker thuis en doet daar zijn werk.

Nederlandse forenzen hebben overigens nergens zo'n grote hekel aan als aan de files. Toch sluit de meerderheid elke dag braaf aan in de rij. Slechts één op de vijf gebruikt zijn navigatiesysteem om een alternatieve route te vinden.

Reageer op dit artikel