nieuws

Website NationaleVacaturebank is vernieuwd

Instroom

VNU Media heeft de website van NationaleVacaturebank vernieuwd. De lay-out van de site is veranderd en de gebruiksvriendelijkheid is verbeterd. Daarnaast zijn er diverse functionaliteiten toegevoegd die het sollicitatie- en zoekproces beter stroomlijnen. Vanaf heden is de vernieuwde website online.

Website NationaleVacaturebank is vernieuwd

Naast een nieuwe lay-out en een fris nieuw logo is de belangrijkste verandering dat NationaleVacaturebank over is gegaan naar een op maat gemaakt recruitmentplatform dat VNU Media helemaal zelf huis ontwikkelde. Andere titels van VNU Media zoals Intermediair en Tweakers.net gingen al eerder over op dit platform. Erik Hoekstra, CEO van VNU Media: ‘We merken dat gebruikers nieuwe behoeften krijgen en dat deze ook steeds sneller veranderen. Toepassingen op de oude site voldeden niet om hier snel genoeg op in te kunnen spelen.' De vernieuwde technologie en het platform maken het mogelijk om achter de schermen snel aanpassingen te kunnen verrichten. Hoekstra: ‘Dankzij het platform kunnen we als één van de weinige sites in Nederland, direct inhaken op wensen en veranderingen vanuit de markt. De komende periode kunnen gebruikers dan ook nog veel meer vernieuwingen van ons verwachten.'

Vacatures delen met vrienden
Op de vernieuwde site is vooral ook de gebruiksvriendelijkheid vergroot en worden overbodige handelingen vermeden om het sollicitatieproces te stroomlijnen. Cv's kunnen nu makkelijker en sneller geplaatst worden en het zoeken naar vacatures is vereenvoudigd. ‘Het nieuwe recruitmentplatform is ontwikkeld met de nadruk op conversies: het gaat tenslotte om een goede match tussen sollicitant en vacature', aldus Hoekstra. Werden voorheen zoekresultaten gesorteerd op publicatiedatum, nu krijgen werkzoekenden meteen de meest relevante vacatures te zien. Ook is het mogelijk om interessante vacatures te delen via social media en zien werkzoekenden direct wat de afstand is van hun potentiële werkgever tot hun woonplaats. Werkgevers kunnen eerder bekeken cv's makkelijker beheren en bijvoorbeeld niet relevante resultaten weren uit toekomstige zoekopdrachten.

Over VNU Media
VNU Media is één van de toonaangevende zakelijke online mediabedrijven in Nederland en met ruim 380 medewerkers in Nederland marktleider in de IT en recruitmentmarkt. VNU Media heeft een sterk merkenportfolio met NationaleVacaturebank, Intermediair, IntermediairPW, Intermediair.nl, HRbase.nl, Banen.nl, InIct.nl, InInterim.nl, InOverheid.nl, ITDirectory.nl, Koopinfo.nl, Carrieregids.nl, Tweakers.net en Computable. Met een snelgroeiend online portfolio is het bedrijf ook één van de leidende spelers op het gebied van zakelijke online informatie.

Reageer op dit artikel