nieuws

Organisator zoekt verwarde stinkerds

Instroom

Organisator zoekt verwarde stinkerds

Sloom, stinkend naar rottend vlees, kreunend en het liefst met hun mond open en hun ogen half dicht. Dat is hoe de Britse evenementenorganisator WishCoUk zijn sollicitanten het liefst ziet. De recruiters zijn op zoek naar zombies.

WishCoUk biedt evenementen aan en heeft sinds kort een aantal razend populaire zombiefestiviteiten aan. Blijkbaar gaat het de recruiters te ver om verse graven te openen op zoek naar nieuw personeel, dus is er op 28 juni een speciale recruitmentdag voor zombies gepland.

Op de site We Need Zombies staat precies waaraan kandidaten moeten voldoen. Zo staat er geruststellend dat mensenvlees niet echt op het menu staat, maar dat het wel tot aanbeveling strekt wanneer een sollicitant eruit ziet alsof hij graag een hersentje verorberd.

Vanzelfsprekend dient de sollicitatie-outfit eruit te zien alsof hij enige tijd onder de grond heeft doorgebracht. Voor alle andere angstaanjagende uiterlijke kenmerken zorgen visagisten tijdens de recruitmentdag.

Reageer op dit artikel