nieuws

Personeel gaat minder onbekommerd op vakantie

Instroom

Personeel gaat minder onbekommerd op vakantie

Minder werknemers laten dit jaar hun werk met een gerust hart achter als ze hun welverdiende vakantie tegemoet gaan. Bijna een derde laat het werk echt los tijdens hun afwezigheid.

44 procent van de werknemers blijkt geeft aan dat het werk onderling goed verdeeld wordt in hun afwezigheid. Dat is 14 procent minder dan in 2011, zo blijkt uit een jaarlijks onderzoek van uitzendbureau Unique. Daarin werd 586 werknemers gevraagd werden hoe zij deze zomerperiode tegemoet zien.

22 procent van de werknemers weet nu al dat hun werk niet wordt overgenomen en dus blijft liggen tot hun terugkomst. Bijna een derde (30 procent) verheugt zich toch echt meer op zijn vakantie dan dat ze zich druk maken om hun werk tijdens hun afwezigheid: voor hen is het een kwestie van loslaten.

  

 

 

Reageer op dit artikel