nieuws

Betrokkenheid levert tevreden personeel op

Instroom

Betrokkenheid levert tevreden personeel op

Maatschappelijk betrokken scoren beter bij werknemers dan andere organisaties. Medewerkers geven die werkgevers gemiddeld een 7,7.

Maatschappelijk betrokken organisaties scoren beter bij werknemers dan andere organisaties. Dat blijkt uit het Beste Werkgeversonderzoek van VNU Vacature Media en Effectory. Aan dit onderzoek naar goed werkgeverschap hebben 269 organisaties deelgenomen.

Medewerkers geven die organisaties gemiddeld een 7,7 (6,9 bij andere organisaties). Ook zeggen zij trots te zijn op hun werkgever: 7,1 tegen 6,3 elders. en hebben zij het gevoel echt bij elkaar te passen (rapportcijfer 7,5 tegenover een 7,0 bij andere organisaties). Zij hebben het gevoel dat de organisatie als geheel succesvoller is (score 7,3 ten opzichte van een 6,3 elders).

Op 9 oktober worden de winnende bedrijven bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel