nieuws

AUDIO: wat heeft u aan leerwerkplekken?

Instroom

Innoveren moet, maar weinig organisaties vinden er werkelijk de tijd voor. Goed nieuws: er staan duizenden starters te springen om een leerwerkplek bij u.

AUDIO: wat heeft u aan leerwerkplekken?

U kent het wel: de organisatie heeft een grote wens om duurzamer te worden, maar het blijft een langetermijnproject. Want om het dagelijkse werk aan te kunnen hebben uw medewerkers al bijna handen tekort. ‘En dat terwijl er talloze mensen zonder werk zitten’, zegt Doekes Prakken, initiatiefnemer van Kickstart your Social Impact. Prakken organiseert met zijn bedrijf werkervaringsprojecten bij werkgevers op het gebied van duurzaamheid en innovatie, om zo hoogopgeleide starters te helpen hun carrière op te starten. En met succes: 70 procent van deze starters vindt daarna een baan op niveau. Hoe gaat dit in z’n werk? En: wat hebben werkgevers aan zo’n werkervaringsproject? Beluister het interview op People Power FM.

Reageer op dit artikel