opleiding

Instroom

1 & 8 november | Van onboarding tot offboarding voor HR

Thema: Offboarding, Onboarding

Soort opleiding: Opleiding

Prijs: €995

In de ideale organisatie draagt al het personeel 100% bij aan de missie en visie. Daarom is het waardevol als nieuwe medewerkers snel en goed worden ingewerkt en ook dat zij hun frisse blik gebruiken om verbeteringen door te voeren.

1 & 8 november | Van onboarding tot offboarding voor HR

Ook is het belangrijk om te achterhalen wat zorgt dat medewerkers de organisatie verlaten en dat van hen op de juiste wijze afscheid genomen wordt. Een degelijk HR(M) beleid vraagt daarom om goede onboarding en offboarding van medewerkers.

Hoe zorgt u voor de beste inwerking en op welke wijze neemt u goed afscheid?

Iedere organisatie is verschillend, toch zijn er regels die iedere organisatie in acht kan nemen (ongeacht de omvang of de branche). Ook is het zinvol om regelmatig met vakgenoten te bespreken op welke wijze zij zorgen voor het binden en boeien van hun personeel. In deze training delen we waardevolle tips, krijgt u advies en maakt u een plan om het ‘onboarden’ en ‘offboarden’ binnen uw organisatie verder te verbeteren. Tevens krijgt u tools en technieken om het direct in de praktijk te brengen.

Deze dag leert u:

  • Hoe u meer uit uw medewerkers haalt en wat het belang is van een stevig onboarding proces
  • Op welke wijze u al bij de selectie rekening kunt houden met onboarding
  • De productiviteit, betrokkenheid en loyaliteit van medewerkers positief te beïnvloeden
  • Hoe u tijdens het dienstverband kunt profiteren van de visie van medewerkers
  • Welke stappen u kunt zetten om uw processen te optimaliseren
  • Het nut en de noodzaak van een goed afscheid van medewerkers
  • Hoe u ook na het dienstverband profiteert van een goed offboarding beleid

Door deze tweedaagse bij te wonen bent u in volledig op de hoogte van alle aspecten van on-boarding en off-boarding. U kunt de inzichten direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk en deelt ervaringen met HR-collega’s van andere organisaties. Actueel, helder en praktijkgericht.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel