congres

Organisatie & Strategie

18 september | Agile werken voor HR

Thema: Agile, Agile Werken, Het Nieuwe Werken

Soort congres: Congres

Prijs: €449

Wat betekent agile werken voor uw medewerkers? En hoe richt u de HR-instrumenten zoals beoordelen, belonen, werving, selectie en talentmanagement hierop in? Op 18 september organiseert PW. het congres Agile werken voor HR om professionals handvatten te geven voor de transformatie naar een Agile organisatie.

18 september | Agile werken voor HR

Sturing geven aan de wendbare organisatie

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Digitale ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en voor je het weet loopt u als organisatie een achterstand op. Om snel op alle veranderingen in te kunnen spelen is het belangrijk om als organisatie wendbaar (agile) te zijn.

Werken in een meer wendbare organisatie is anders dan in een meer traditionele organisatie. Processen zijn anders ingericht en werknemers hebben andere behoeften. De transformatie naar een agile organisatie betekent dat u met uw HR inrichting aan de slag moet gaan.

Wat betekent agile werken voor uw medewerkers? En hoe richt u de HR-instrumenten zoals beoordelen, belonen, werving, selectie en talentmanagement hierop in?

Op 18 september organiseert PW. het congres Agile werken voor HR om professionals handvatten te geven voor de transformatie naar een Agile organisatie.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel