congres

Organisatie & Strategie

24 april | HR Strategisch Jaarcongres

Thema: HR Strategie

Soort congres: Congres

Prijs: €299

Als gesprekspartner van het managementteam wordt van u verwacht dat u strategisch HR-advies kunt bieden en een belangrijke bijdrage levert aan de strategie van uw organisatie. Dit advies kan pas strategisch zijn als het enerzijds in lijn ligt met de organisatiedoelstellingen en anderzijds concrete resultaten kan aantonen.

24 april | HR Strategisch Jaarcongres

HR goeroes en de belangrijkste topics
Tijdens deze editie van het HR Strategisch Jaarcongres gaat u samen met dé goeroes op HR-gebied aan de slag met deze belangrijke topics. U krijgt in één dag alle informatie over nieuwe en relevante trends, de visie van onze topsprekers en ervaringen van vakgenoten. Wordt hierdoor de gesprekspartner voor het management en adviseer hen hoe de organisatie fit wordt en blijft voor de toekomst.

Dit levert uw deelname aan HR Strategisch u op:

  • Verdieping op centrale HR-thema’s van 2018
  • Uw management kunnen adviseren over de hot topics binnen HR
  • Uitbreiding van het netwerk

 
Word dé gesprekspartner voor management:
Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel