congres

14 december | Congres Over het Nieuwe Werken

Organisatie & Strategie

Het Nieuwe Werken is niet meer zo ‘nieuw’, maar nog steeds heel populair. HNW appelleert aan de behoefte aan autonomie, regelvrijheid en het zoeken naar de gezonde balans tussen werk en privé. Door de technologische ontwikkelingen kun je overal werken, een groot deel van de noodzaak om naar kantoor te komen is vervallen. Techniek dient de mens en faciliteert HNW, is het idee.

14 december | Congres Over het Nieuwe Werken

Keerzijde technologie

Toch zit er juist aan al die technologie een keerzijde die tot nu toe onderbelicht is. Altijd en overal bereikbaar zijn, leidt tot stress en slaapproblemen. Alles is te meten en de werkgever kijkt altijd mee. Tenminste, dat ongemakkelijke gevoel hebben veel werknemers.

Daarnaast zijn het steeds meer de data die bepalen hoe je je werk doet. En tenslotte: de techniek kan ook erg afleiden van waar het allemaal om ging: ons werk.

Belangrijke vragen:

  • in hoeverre ondergraaft de techniek juist de voordelen van HNW?
  • hoe heeft de techniek HNW en onze manieren van werken, onze organisatie veranderd?
  • welke impact heeft alle informatie- en communicatietechnologie op ons als mens?
  • cruciaal: hebben we eigenlijk nog wel een keuze?

Antwoord op uw vragen – geheel vernieuwd programma
Op Het Congres Over het Nieuwe Werken laten we u zien hoe u een antwoord vindt op deze vragen. Onder leiding van HNW goeroe Henny van Egmond doen we u -in een geheel vernieuwd programma- uit de doeken hoe u de nadelen ondervangt en de plussen van HNW in uw voordeel benut.

Programma & inschrijven

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels