congres

30 november | HR Goes Digital

Organisatie & Strategie

We nemen u mee in de mogelijkheden van technologie en innovaties. Welke stappen moet u als HR-professional morgen al zetten? Laat u inspireren door oa technologie- en innovatie expert Danny Mekić en ga aan de slag met de toekomst!

30 november | HR Goes Digital

Nieuwsberichten over innovaties als drones, artificial intelligence, robots, virtual reality, agile werken, apps en digitalisering van processen vliegen je om de oren. We nemen u mee in de wereld van technologie en innovaties. Wat is er allemaal al mogelijk? Waar kan je van leren en welke stappen moet u als HR-professional morgen al zetten?

Processen moeten opnieuw worden ingericht én er moet een vernieuwde interactie ontstaan tussen medewerker en manager over HR zaken, die aansluit bij de verwachtingen van de nieuwe generatie. Dit event ondersteunt in de transformatie van een service verlenende rol naar een adviseur van het management en medewerkers. Word dé business partner voor uw organisatie!

Waar staat uw organisatie op het gebied van technologische ontwikkelingen? Is uw organisatie voorbereid op de toekomst? En wat betekent dit voor uw rol als HR? Sluit u de ogen of pakt u de voorbereiding op wat komen (of waar u nu midden in zit) gaat met beide handen aan?

Programma & inschrijven

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels