congres

4 oktober – 22 november | Collegereeks HR Strategie

Organisatie & Strategie

Adviseren, coachen en meedenken in de strategie van de organisatie zijn belangrijk in uw functie als HR-manager. Hiervoor heeft u niet alleen kennis van de personeelsinstrumenten nodig, maar ook strategische en persoonlijke vaardigheden om die kennis uit te dragen.

4 oktober – 22 november | Collegereeks HR Strategie

Adviseren, coachen en meedenken in de strategie van de organisatie zijn belangrijk in uw functie als HR-manager. Hiervoor heeft u niet alleen kennis van de personeelsinstrumenten nodig, maar ook strategische en persoonlijke vaardigheden om die kennis uit te dragen. Tijdens de Collegereeks HR Strategie bekijkt u HRM vanuit een bedrijfskundig perspectief en leert u HR-beleid op strategisch niveau vorm te geven.

Voor wie?

U bent HR-manager of professional met HR in uw portefeuille. Van u wordt verwacht dat u een waardevolle bijdrage levert aan de strategische doelstellingen van de organisatie. Hiervoor is het van belang dat u als businesspartner een verhaal met impact heeft aan de directietafel. De collegereeks HR-Strategie geeft inzicht in hoe u de HR-strategie kan laten aansluiten bij het strategisch perspectief van uw organisatie.

De reeks is een ontwikkelplatform voor ervaren en gedreven HR-managers (lijn- én stafmanagers), HR-adviseurs en HR-consultants die hun kennis op het gebied van strategisch HRM willen verrijken. U heeft de ambitie business partner te zijn van het management door de HR- strategie te laten aansluiten bij de strategische organisatiedoelen.

Programma & inschrijven

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels