nieuws

10 voordelen van e-HRM in de cloud

Organisatie & Strategie

Bij het digitaliseren van HR-processen kiezen steeds meer organisaties voor een oplossing in de cloud. Managers en medewerkers krijgen thuis en onderweg altijd en overal online toegang tot hun HR-gegevens. Daarbij gaat het om zaken als verlofaanvragen en verzuimregistratie, maar ook om de beoordelingscyclus en talentmanagement. Uit onderzoek in 2014 van ComputerProfile is naar voren […]

Bij het digitaliseren van HR-processen kiezen steeds meer organisaties voor een oplossing in de cloud. Managers en medewerkers krijgen thuis en onderweg altijd en overal online toegang tot hun HR-gegevens. Daarbij gaat het om zaken als verlofaanvragen en verzuimregistratie, maar ook om de beoordelingscyclus en talentmanagement.

Uit onderzoek in 2014 van ComputerProfile is naar voren gekomen dat steeds meer HR-afdelingen gebruikmaken van cloudoplossingen in organisaties. Van alle gebruikte cloudapplicaties gaat het in 28 procent van de gevallen om een HR-oplossing.

Meer weten over de voordelen van e-HRM in de cloud?[gravityform id=”15″ title=”true” description=”false”]

U krijgt een e-mail toegestuurd met een link naar het bestand en geeft tevens toestemming voor een eenmalige benadering door de opsteller van deze whitepaper.

Reageer op dit artikel