nieuws

In 9 stappen naar de juiste HRM-software

Organisatie & Strategie

Het kiezen van een nieuw eHRM-pakket is een verantwoordelijke taak. De software moet immers rekening houden met ieders wensen, snel presteren en er ook nog eens aantrekkelijk uitzien. Hoe selecteert u de juiste software? Het selectieproces begint met het in kaart brengen van de behoeftes van de organisatie. Ook is het belangrijk om prioriteiten te […]

Het kiezen van een nieuw eHRM-pakket is een verantwoordelijke taak. De software moet immers rekening houden met ieders wensen, snel presteren en er ook nog eens aantrekkelijk uitzien. Hoe selecteert u de juiste software?
Het selectieproces begint met het in kaart brengen van de behoeftes van de organisatie. Ook is het belangrijk om prioriteiten te stellen. Maar het belangrijkste advies van eHRM-experts is om altijd zelf de regie te houden.
Deze en andere waardevolle tips van twee onafhankelijke eHRM-deskundigen zijn te lezen in de whitepaper, waarin u leest hoe u in negen stappen komt tot een afgewogen keuze voor het pakket dat voor uw organisatie het beste is.
Download de whitepaper
Reageer op dit artikel