nieuws

Vlog: 3 manieren om om te gaan met succesvolle leiders

Organisatie & Strategie

Vlog: 3 manieren om om te gaan met succesvolle leiders

Nog veel te vaak bungelt de ontwikkeling van medewerkers onderaan de to-dolijst. Terwijl de groei en ontwikkeling van mensen de hoogste roeping is van leiderschap. In deze vlog gaat Joël Aerts in op drie manieren hoe je kunt omgaan met talentvolle leiders.

Organisatieadviseur Joël Aerts spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leider- schapsontwikkeling. In zijn visie is leiderschap geen doel op zich, maar slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen.

Speciaal voor PW. deelt Aerts in vijf vlogs inzichten en tips over talentontwikkeling en in het bijzonder leiderschapsontwikkeling uit zijn nieuwe boek Ontwikkel je leiderschap.

Dit is de eerste vlog, ditmaal over drie manieren hoe je kunt omgaan met talentvolle leiders.

 

Lees meer in Ontwikkel je leiderschap, het nieuwe boek van Joël Aerts

Reageer op dit artikel