opleiding

Organisatie & Strategie

12 november | Datagedreven HR-organisatie met People Analytics

Thema: Analytics, Hr Analytics, people analytics

Soort opleiding: Opleiding

Prijs: €595

Als HR-afdeling wordt u geacht ‘fact based’ te zijn. Niet alleen sturen op ken- en stuurgetallen (HR-metrics), maar ook het analyseren van data om vragen te beantwoorden, business cases te onderbouwen en het rendement op investeringen in human capital in kaart te brengen.

12 november | Datagedreven HR-organisatie met People Analytics

Maar hoe maakt u uw HR-afdeling meer datagedreven?
Hoe zorgt u ervoor dat uw HR-collega’s hun adviezen en werkzaamheden gaan baseren op inzichten uit data? Dat het management de ‘sense of urgency’ voelt om met People Analytics aan de slag te gaan? Deze dag helpt u inzicht te krijgen in het wat en het hoe van HR-metrics en HR-analytics. Wat er mee kan, maar ook wat er voor nodig is. En in uw eigen aandeel daarin. Tevens krijgt u gereedschap en ingrediënten om het te gaan realiseren.

Deze dag leert u:

  • Wat het verschil is tussen HR-metrics en HR-analytics en hoe u beide kunt gebruiken
  • Hoe u tot de juiste stuurgetallen komt en hoe een HR-analytics traject eruit ziet
  • Hoe u People analytics kunt organiseren binnen uw organisatie
  • Welke stappen u moet zetten om met HR-analytics aan de slag te kunnen

Door deze dag bij te wonen bent u in één dag op de hoogte van alle aspecten van People analytics. En kunt u dit direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk. Actueel, helder en praktijkgericht.

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor HR-directeuren, HR-controllers, HR-managers en HR-project- en programmamanagers die hun eigen HR-organisatie meer datagedreven willen laten werken. Die een uitgebreidere kennismaking willen met HR-metrics en HR-analytics en willen weten hoe ze het gebruik succesvol kunnen implementeren binnen de eigen organisatie.

Cadeau
U krijgt bij deze opleiding HR Analytics – waarde creëren met data gedreven HR beleid ter waarde van € 52.95 cadeau!

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel