opleiding

Organisatie & Strategie

23 & 30 november, 7 december | Datagedreven werken met People Analytics

Thema: Analytics, Hr Analytics, people analytics

Soort opleiding: Opleiding

Prijs: €1495

Als HR-professional wordt u geacht ‘fact based’ te werken. Niet alleen sturen op ken- en stuurgetallen, maar ook het analyseren van data om vragen te beantwoorden, business cases te onderbouwen en het rendement op investeringen in human capital in kaart te brengen.

23 & 30 november, 7 december | Datagedreven werken met People Analytics

Maar hoe werkt u datagedreven?
Hoe kunt u uw adviezen en werkzaamheden gaan baseren op inzichten uit data? Wat moet u kennen en kunnen om met HR-metrics en HR-analytics aan de slag te gaan? Deze opleiding helpt u inzicht te verkrijgen in het wat en het hoe van People Analytics. Wat er mee kan maar ook wat er voor nodig is. En in uw eigen aandeel daarin. Tevens krijgt u gereedschap om het te gaan realiseren en oefent u om uw eerste praktijkervaring op te doen.

Deze cursus leert u:

  • Wat het verschil is tussen HR-metrics en HR-analytics en hoe u beide kunt gebruiken
  • Hoe u tot de juiste stuurgetallen komt en hoe een HR-analytics traject eruit ziet
  • Welke stappen u moet zetten en wie u nog meer nodig heeft om met HR-analytics aan de slag te kunnen
  • Hoe u kunt samenwerken met een HR-analist en hem/haar kunt briefen
  • Hoe u data kunt interpreteren en conclusies kunt trekken
  • Hoe u resultaten van een analyse overtuigend kunt rapporteren en presenteren

Door deze cursus te volgen bent u op de hoogte van alle aspecten van People analytics en heeft u de belangrijkste onderdelen geoefend. En kunt u dit alles direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk. Actueel, helder en praktijkgericht.

Voor wie?
Deze dagen zijn bedoeld voor alle HR-professionals die meer datagedreven willen gaan werken en zich verder willen ontwikkelen op het gebied van People Analytics. Die een uitgebreidere kennismaking willen met HR-metrics en HR-analytics en willen weten hoe ze het zelf succesvol kunnen gebruiken.

Cadeau
U krijgt bij deze opleiding HR Analytics – waarde creëren met data gedreven HR beleid ter waarde van € 52.95 cadeau!

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel