boek

De Praktijk van Strategisch Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

HRM strategisch verankeren in een organisatie op een manier die bijdraagt aan het eindresultaat. Hoe doet u dat? Een praktijkgericht stappenplan.

De Praktijk van Strategisch Personeelsmanagement

De auteurs hebben een denklijn en werkwijze ontwikkeld die u op weg helpen naar een HRM dat strategisch is verankerd en bijdraagt aan het resultaat van de organisatie. De beschreven werkwijze is in de praktijk ontwikkeld. Het behelst een stappenplan met een systematische uitwerking van de inhoud en werkwijze per stap. De auteurs staan uitgebreid stil bij de voetangels en klemmen die u kunt ontmoeten en geven richtingen aan voor oplossingen. Praktijkervaringen en voorbeelden zijn verwerkt in de vele situaties die de auteurs beschrijven.

Meer informatie & bestellen

Reageer op dit artikel