boek

De Praktijk van Strategisch Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Technologie en de werkterreinen van HRM met elkaar verbonden.

De Praktijk van Strategisch Personeelsmanagement

De auteurs hebben een denklijn en werkwijze ontwikkeld die u op weg helpen naar een HRM dat strategisch is verankerd en bijdraagt aan het resultaat van de organisatie. De beschreven werkwijze is in de praktijk ontwikkeld. Het behelst een stappenplan met een systematische uitwerking van de inhoud en werkwijze per stap. De auteurs staan uitgebreid stil bij de voetangels en klemmen die u kunt ontmoeten en geven richtingen aan voor oplossingen. Praktijkervaringen en voorbeelden zijn verwerkt in de vele situaties die de auteurs beschrijven.

Bestel hier het boek

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels