congres

Personeelsmanagement

31 mei | Congres Over Duurzame Inzetbaarheid

Thema: Duurzame Inzetbaarheid

Prijs: €425

Een effectieve combinatie van theorie en praktijk Prof. dr. Aukje Nauta deelt ‘traditiegetrouw’ de resultaten van het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid en kijkt naar de ’21st century needs’ binnen organisaties voor een duurzaam beleid. In 2017 werd haar keynote beoordeeld met een 8,1! Albert Goldsteen vertelt meer over de invloed van nieuwe technologie op de […]

31 mei | Congres Over Duurzame Inzetbaarheid

Een effectieve combinatie van theorie en praktijk

  • Prof. dr. Aukje Nauta deelt ‘traditiegetrouw’ de resultaten van het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid en kijkt naar de ’21st century needs’ binnen organisaties voor een duurzaam beleid. In 2017 werd haar keynote beoordeeld met een 8,1!
  • Albert Goldsteen vertelt meer over de invloed van nieuwe technologie op de arbeidsmarkt, werk en duurzame inzetbaarheid Met DSM FIT als succesvol en gestructureerd voorbeeld helpt Jeroen Kluymans u verder bij de uitvoering van uw DI-beleid
  • De vertaling naar de praktijk staat ook centraal bij de keynote van Sonia Sjollema, directeur van de NSvP. Zij deelt praktisch adviezen bij een duurzaam HR-beleid.

In diverse workshops gaat u aan de slag met thema’s als job carving, HR Analytics, efficiënt werken voor meer energie en flow in teams en een futureproof DI-beleid.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel