congres

20-21 november | Inzet op Maat

Personeelsmanagement

Veel organisaties zijn bezig met duurzame inzetbaarheid: hoe houden we medewerkers langer fit en gezond aan het werk? Hoe houdt u uw werknemers vitaal?

20-21 november | Inzet op Maat

Vanuit HR kunt u aangeven wat er moet gebeuren om collega’s beter inzetbaar te maken en te houden. Er liggen nieuwe kansen, maar het vraagt om een heldere visie en een aanpassing van uw huidige beleid. Kom langs bij Inzet op Maat en laat je inspireren en informeren!

Inzet op Maat is het enige event in Nederland over Duurzame Inzetbaarheid waarbij een beursvloer, congres, interactieve sessies en het netwerken wordt gecombineerd. Hierdoor stelt u zelf uw eigen programma samen, afhankelijk van de vragen waar u een antwoord op wilt hebben. Afgelopen jaren bezochten ruim 1.000 enthousiaste professionals het evenement om zich onder te laten dompelen in een reis door duurzame inzetbaarheid. Dankzij Inzet op Maat bent u weer up-to-date. Kom ook en verrijk uw kennis, wissel ervaringen uit en netwerk met elkaar!

Programma & inschrijven

Partner worden van dit event? Kijk dan hier >

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels