congres

5 oktober | Talent & Performance Management

Personeelsmanagement

De tijd dat medewerkers enkel geselecteerd werden op basis van wat ze kunnen of weten ligt achter ons. Het is ook van belang te weten wat hen drijft.

5 oktober | Talent & Performance Management

Door het aantrekken van toptalent maak je als organisatie het verschil. Maar hoe doe je dit en hoe behoud je dit talent voor jouw organisatie? Hoe laat je hen op de beste manier performen? Tijdens het congres Talent en Performance Management word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van performance management en het aantrekken, ontwikkelen en behouden talent.

Uniek & interactief programma

  • De kennis van topsprekers als dr. Mirjam Baars en Ralf Knegtmans op het gebied van talentmanagement vertalen wij met jou naar de praktijk; word je bewust van wat jij morgen al anders kan doen.
  • Agile talent. Wat is het, hoe onderscheidt het zich van traditioneel talent en hoe maakt het jouw organisatie toekomstbestendig? Herken en selecteer wendbaar talent met onze tips.
  • Met direct inzetbare tools, praktijkvoorbeelden, vuistregels en inzichten om talent te binden en verder te ontwikkelen.

Programma & inschrijven

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels