nieuws

Pakistan belooft werk voor gehandicapten

Personeelsmanagement

De premier van de Pakistaanse provincie Sindh heeft verklaard dat gehandicapten ook goede en waardevolle burgers zijn. Hij zei dat tegen een delegatie van blinde leraren.

Pakistan belooft werk voor gehandicapten

Syed Qaim Ali Shah zegt dat het provinciebestuur de quota voor gehandicapte overheidsmedewerkers heeft verdubbeld. De problemen die worden ondervonden door de blinde leerkrachten en andere gehandicapten zullen met prioriteit worden aangepakt, zo beloofde de bewindsman.

De leraren zeggen dat zij niet worden gefaciliteerd in hun werk, en dat zij worden overgeslagen voor promoties. De woordvoerder van de delegatie vertelde dat zij een dubbele masterstitel heeft en een doctoraal. Ondanks haar grote staat van dienst, had ze nog nooit promotie gemaakt, schrijft de Daily Times.

Reageer op dit artikel