nieuws

Video: ‘Duurzaam inzetbaar? Wél met meditatie!’

Personeelsmanagement

Video: ‘Duurzaam inzetbaar? Wél met meditatie!’

Geeft u uw personeel al trainingen in meditatie of mindfullness? Niet? Dan wordt dat hoog tijd, betoogt meditatietrainer Robert Bridgeman. Meditatie is namelijk een perfect middel in de duurzame inzetbaarheidsstrategie.

Meditatieprogramma’s zijn ‘je van het’ in de zakenwereld. Grote bedrijven als Google en Facebook bieden hun werknemers al meditatiecursussen en -faciliteiten aan. Meditatie en mindfullness helpt zelfs om mensen duurzaam inzetbaar te houden, betoogt meditatietrainer Robert Bridgeman. Maar hoe? Bekijk het interview dat Bridgeman gaf als keynote speaker op het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid dat 17 juni plaatsvond op landgoed Zonheuvel in Doorn.

Reageer op dit artikel