nieuws

Nationaal Onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid 2015

Personeelsmanagement

Het onafhankelijk Platform Duurzame Inzetbaarheid heeft begin 2015 voor de vijfde maal het Nationaal Onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid gehouden. Hieraan hebben 4800 mensen meegedaan, vooral HRM’ers. Belangrijkste conclusie: de baas mag zich best bemoeien met de leefstijl van medewerkers. Ruim de helft van de HR-professionals heeft er geen probleem mee als een baas zich met […]

Het onafhankelijk Platform Duurzame Inzetbaarheid heeft begin 2015 voor de vijfde maal het Nationaal Onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid gehouden. Hieraan hebben 4800 mensen meegedaan, vooral HRM’ers. Belangrijkste conclusie: de baas mag zich best bemoeien met de leefstijl van medewerkers.

Ruim de helft van de HR-professionals heeft er geen probleem mee als een baas zich met de leefstijl van zijn medewerkers bemoeit. Dat is iets meer dan vorig jaar. Toch ligt de verantwoordelijkheid voor de eigen inzetbaarheid vooral bij de werknemer zelf.

Alle onderzoeksresultaten weten? Download de whitepaper![gravityform id=”11″ title=”true” description=”false”]

Reageer op dit artikel