nieuws

Samenwerking HR en Arbo: lager ziekteverzuim

Personeelsmanagement

Arbo en HR werken vaker samen als het gaat om preventie en ziekteverzuim. Neem het bouwbedrijf, waar de veiligheidskundige in gesprek gaat met de KAM-coördinator en de HR-manager met de bedrijfsarts. Dat de schotten verdwijnen tussen HR en Arbo en tussen bedrijfsarts en veiligheidskundige bewijst de praktijk. Meer samenwerking leidt tot minder klachten en daarmee […]

Arbo en HR werken vaker samen als het gaat om preventie en ziekteverzuim. Neem het bouwbedrijf, waar de veiligheidskundige in gesprek gaat met de KAM-coördinator en de HR-manager met de bedrijfsarts. Dat de schotten verdwijnen tussen HR en Arbo en tussen bedrijfsarts en veiligheidskundige bewijst de praktijk. Meer samenwerking leidt tot minder klachten en daarmee een lager ziekteverzuim.

Meer weten hoe de samenwerking van HR en Arbo kan zorgen voor een lager ziekteverzuim? In de whitepaper Preventie met combi-kracht wordt dit uiteengezet. [gravityform id=”24″ title=”true” description=”false”]

U krijgt een e-mail toegestuurd met een link naar het bestand en geeft tevens toestemming voor een eenmalige benadering door de opsteller van deze uitgave.

Reageer op dit artikel