nieuws

VIDEO: Seniorenkracht, wat is dat?

Personeelsmanagement

Investeert u nog in uw oudere medewerkers? Niet? Gemiste kans. Want hun senioriteit kan van grote waarde zijn voor de organisatie.

VIDEO: Seniorenkracht, wat is dat?

Maar waaruit bestaat die seniorenkracht van medewerkers over de vijftig eigenlijk? En niet onbelangrijk: hoe zorgt u er in de organisatie voor dat die meerwaarde daadwerkelijk ontstaat? Hoogleraar Beatrice van der Heijden spreekt daarover in haar key note tijdens het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid op dinsdag 23 juni. Volgens Van der Heijden ‘weet je meer als je ouder bent, dus kun je meer.’ Mooi streven, maar hoe werkt dat in de praktijk? Bekijk het video-interview.

Kom naar de key note van hoogleraar Beate van der Heijden en leer meer over hoe u de toegevoegde waarde van senioren inzet voor de organisatie, tijdens het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid op 23 juni. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels