nieuws

Trends in e-learning en gamification

Personeelsmanagement

Online leren neemt een hoge vlucht. Die trend zet de komende jaren door. Dit houdt zowel verband met het tempo waarin organisaties bezig zijn te veranderen als de rol die medewerkers daarin spelen en de technologische innovaties zelf. Zo bezint vrijwel iedere organisatie zich op haar toekomst. Dit vraagt om een lerende omgeving en trainen, […]

Online leren neemt een hoge vlucht. Die trend zet de komende jaren door. Dit houdt zowel verband met het tempo waarin organisaties bezig zijn te veranderen als de rol die medewerkers daarin spelen en de technologische innovaties zelf.

Zo bezint vrijwel iedere organisatie zich op haar toekomst. Dit vraagt om een lerende omgeving en trainen, opleiden en ontwikkelen worden een vanzelfsprekender onderdeel van het dagelijks werk. Tevens zorgt de digitalisering voor een snelle verandering van het aanbod van geavanceerde online leersystemen en methoden.

Leren en ontwikkelen staat daarom steeds hoger op de agenda van HR-professionals. Meer weten? Lees er alles over in de whitepaper met trends op het gebied van e-learning en gamification, inclusief twee interessante praktijkcases.

[gravityform id=”25″ title=”true” description=”false”]

U krijgt een e-mail toegestuurd met een link naar het bestand en geeft tevens toestemming voor een eenmalige benadering door de opsteller van deze uitgave.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels