nieuws

Onderzoek naar de digitale toekomst van HR

Personeelsmanagement

Onderzoek naar de digitale toekomst van HR

Steeds meer beïnvloedt technologie de wijze waarop wij werken. HR speelt een belangrijke rol in deze digitale transformatie. Daarnaast heeft dit ook impact op uw werk en rol als HR-professionals.

Hoe staat het nu met uw gebruik en kennis van HR-technologieën en die van uw mede HR-professionals? En bent u voorbereid op de digitale toekomst?

Digitale transformatie

Ana Tolentino, bachelor student Personeelswetenschappen aan Tilburg University, brengt dit in kaart in samenwerking met PW. Zij heeft hiervoor een online vragenlijst opgesteld waarmee HR-professionals kunnen aangeven hoe ver zij zijn in hun digitale transformatie.

Wilt u mee doen? Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 15 minuten van uw tijd kosten. De resultaten van de vragenlijst worden vertrouwelijk behandeld en anonimiteit is gegarandeerd. Uw antwoorden worden automatisch opgeslagen. Mocht u de vragenlijst tussentijds afbreken dan kunt op elk moment de vragenlijst vervolgen vanuit het punt waar u gestopt bent.

Voor niets gaat de zon op

U hoeft uw tijd niet voor niets te investeren. Bij deelname aan het onderzoek maakt u kans op een exemplaar van het boek HR en sociale media (onder de deelnemers worden 5 exemplaren verloot). Bovendien leidt deelname tot vergroting van uw vakkennis. De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in het vakblad PW en eveneens bekend gemaakt via pwnet.nl. Daarnaast zal er een whitepaper over de resultaten beschikbaar worden gesteld.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek

 

Tip! Wilt u uw kennis op het gebied van HR-technologieën verder verrijken? Neem kosteloos deel aan het congres digital.pwnet.nl op 30 november 2017. Laat u inspireren door topsprekers en neem deel aan interactieve sessies. 

Reageer op dit artikel