opleiding

Personeelsmanagement

7 juni | Gedrag van medewerkers beïnvloeden met Neuro-Management

Thema: Communicatie

Soort opleiding: Opleiding

Prijs: €595

Als u weet hoe de verschillende netwerken in het brein functioneren, verdubbelt dat uw effectiviteit. Door het toepassen van Neuro-Management wordt zowel de effectiviteit van HR als ook welzijn, productiviteit en betrokkenheid van medewerkers verbeterd.

7 juni | Gedrag van medewerkers beïnvloeden met Neuro-Management

Harrie is ontevreden over de doorgroeimogelijkheden die het bedrijf hem biedt. Zijn manager wil hem niet kwijt want zijn expertise is belangrijk.

Ger is een werknemer die moeilijk ligt in het team. Hij is perfectionistisch en heeft vaak op iedereen kritiek. Zijn collega’s vinden dat lastig en mijden hem als ze kunnen.

Twee bedrijven met ieder hun eigen cultuur fuseren tot één onderneming.

Drie situaties waar je als HRM-afdeling nauw bij betrokken bent. Het managen van mensen en gebeurtenissen is is ‘hersenwerk’. Het gedrag van elk mens en de groep waarin hij functioneert, wordt bepaald door het brein. HRM is het managen van drie intense breinbehoeftes: veiligheid, erkenning en zinbeleving binnen de kaders van de organisatie. Als u weet hoe de verschillende netwerken in het brein functioneren, verhoogt dat uw effectiviteit enorm.

Wat leert u?

  • Hoe het brein werkt en wat dat betekent voor uw eigen
    functioneren en communiceren.
  • Hoe u deze kennis inzet om effectief te communiceren en te
    beïnvloeden.
  • De brain basics voor een plan van aanpak in elke situatie.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel