opleiding

Personeelsmanagement

9 april 2018 | Masterclass HR-communicatie bij verandering

Thema: Communicatie

Soort opleiding: Opleiding

Prijs: €595

Wij hoeven u als HR-professional niet te vertellen dat de HR-wereld aan flinke veranderingen onderhevig is. Omgaan en inspelen op deze veranderingen is voor u dan ook aan de orde van de dag.

9 april 2018 | Masterclass HR-communicatie bij verandering

Soms staat u achter een verandering, soms bent u enkel de boodschapper. Juist dan kan het lastig zijn om van een verandering een succes te maken. Hoe kunt u een goed advies uitbrengen, medewerkers meenemen in veranderingen en managers overtuigen? Tijdens deze masterclass leert u in 1 dag hoe u dit op de juiste manier aanpakt!

HR én communicatie is een gouden combinatie
Duidelijk is dat betrokkenheid van medewerkers een van de succesfactoren bij verandering is. Hierin speelt u een cruciale rol. HR-communicatie verdient extra aandacht om van medewerkers commitment te krijgen voor de veranderingen en om hen te helpen begrijpen waarom en hoe de verandering plaatsvindt. Pak daarom nu de regie en word een communicatiedeskundige bij verandering.

Uitgelicht
Praktijkgerichte oplossingen staan centraal in deze masterclass. Denk hierbij aan oplossingen voor het versterken van lijnmanagers tot de inzet van nieuwe interne communicatievormen zoals stories, blogs, yammer en webinars. Een speciale rol is ingeruimd voor visuele vormen van communicatie, zoals infographics en ‘praatplaten’, die in de huidige beeldcultuur steeds meer worden toegepast.

Wat leert u

  • U weet het ‘waarom’ achter veranderen en ziet het belang van engagement bij medewerkers.
  • U heeft inzicht in de visie op verandering en u weet welke past bij uw verandering.
  • U kent de communicatie interventiemogelijkheden, waaronder ook de mogelijkheden van (interne) social media.
  • U weet welke rol u kunt pakken: van strateeg tot coach.
  • U heeft de roadmap naar een succesvolle verandering in handen dankzij alle praktische tips.

 
Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels