Stop een opleiding in je koffer

Met deze vier stappen laat jij je ambities niet stranden! De vakantie staat bijna voor de deur. Een tijd van rust, ontspanning, gezelligheid en even helemaal niks. Maar ook een moment waarop je vaak weer plannen gaat maken voor de komende tijd. Wat vind je belangrijk? Waar sta je en wat wordt jouw volgende stap? Graag helpen we je op weg om goed voorbereid op vakantie te gaan.

Stop een opleiding in je koffer

Sponsored content door Avans+

Stap 1: Ga online

De missie van Avans⁺ is mensen ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en persoonlijke effectiviteit zodat zij bijdragen aan de organisatiedoelen. Ons brede portfolio van HR-opleidingen zal je veel inspiratie geven over de verschillende mogelijkheden. Misschien weet je al welke richting je op wilt, maar misschien ook niet. Al onze opleidingen worden verzorgd door docenten uit de praktijk met passie voor het HR-vakgebied. Zij delen graag hun kennis en ervaringen met je.

Stap 2: Download

Of je nu jong professional bent of al jarenlang ervaring hebt opgedaan, wij sluiten graag op jouw ambities aan. Ons aanbod is zo ingericht dat je zowel kunt kiezen voor een verdieping, verbreding óf een specialisatie. Weet je nog niet precies wat bij je past, vraag dan verschillende opleidingsmogelijkheden op om jezelf een breed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden.

Stap 3: Onder de parasol

Nu heb je de tijd om jezelf eens rustig in te lezen. Vergeet niet voor jezelf aantekeningen te maken over wat je wel vindt aansluiten en wat niet. Wellicht zijn er nog meer mogelijkheden dan je nu denkt. Tijdens onze afspraak kunnen we je hier uitgebreid over informeren.

Stap 4: Maak een afspraak

Wij, Koen van Schendel, Arno Hesselberth en Marjon François staan graag voor je klaar met een passend advies. Tijdens een persoonlijke contactmoment kunnen we samen kijken naar wat bij jou het beste aansluit. Je kunt zelf aangeven of je graag telefonisch wordt geadviseerd of liever een persoonlijke afspraak maakt. Jij bent voor ons het uitgangspunt.

Kortom: jouw ambities vormen de basis voor onze drive!
Meer weten? Volg het stappenplan en maak alvast een afspraak voor na je vakantie!

Geniet van je vakantie!

Zonnige groeten,


Team HR-opleidingen
Koen van Schendel, Marjon François, Arno Hesselberth, Noortje van Vugt, Sonja Farla en Ramona van den Akker

Waarom een holistische visie op de employee journey écht belangrijk is

Waarom een holistische visie op de employee journey écht belangrijk is

Bij ICM betekent werken meer dan alleen het hebben van een baan. Met zijn holistische visie op de employee journey biedt het bedrijf zijn medewerkers een unieke werkomgeving. Tevreden medewerkers vormen immers de fundering van de organisatie. Waarom...

Walter Supèr: “Een inhoudelijk programma moet onderhuids ontregelen en inspireren tot nieuwe keuzes.”

'Een heidag moet je raken in hart en hoofd'

Ben jij voor jouw team of organisatie op zoek naar een dag die raakt en uitdaagt op vraagstukken die er werkelijk toe doen? "De Theaterloods in Radio Kootwijk zorgt voor een heidag die echt van waarde is."

Groeien zonder grenzen: de innovatieve kant van leren

Groeien zonder grenzen: de innovatieve kant van leren

Ontwikkeling kan nooit genoeg worden gestimuleerd, vindt Archipel Academy.

Vier tips om leren echt op de kaart te zetten in de organisatie

Vier tips om leren echt op de kaart te zetten in de organisatie

Hoe zorg je dat onderwijs hoog op de agenda komt in je organisatie? Vier handige tips om medewerkers te laten groeien (en de organisatie ook).

STAP-regeling aangepast - aanvragen kan vanaf 28 februari 2023

STAP-regeling aangepast - aanvragen kan vanaf 28 februari 2023

Later dan gepland - vanaf 28 februari - is het weer mogelijk om voor een opleiding STAP-subsidie aan te vragen. Ook zal de regeling een beetje anders worden, schrijft de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een Kamerbrief.

Podcast: Zo zet je e-learning succesvol in

Podcast: Zo zet je e-learning succesvol in

Hoe kun je via e-learning de onboarding begeleiden? En hoe kan een e-training de faalkosten van bedrijven verlagen? Peter Santegoeds van Bodel Campus en Michel Geurts van Cornerstone vertellen waarom het zo belangrijk is om te investeren in de...

'Niet continueren, maar continuleren'

'Niet continueren, maar continuleren'

Natuurlijk werk jij als HR hard aan een gedegen opleidingsbeleid. Maar, betogen Kirstin Stokla en Jeroen Leonard van LOI Zakelijk, minstens net zo belangrijk is dat die medewerkers op dit gebied zelf het initiatief nemen.

STAP-budget weer beschikbaar op 1 november 2022

STAP-budget weer beschikbaar op 1 november 2022

Vanaf dinsdag 1 november om 10 uur is het weer mogelijk om STAP-subsidie voor scholing aan te vragen. Vorige aanvraagperiodes was de geldpot al na twee uur leeg, dus wees er snel bij als je er gebruik van wilt maken.