congres

Persoonlijke ontwikkeling

28 mei | Opleiding en Ontwikkeling

Thema: Opleiding & Ontwikkeling

Soort congres: Congres

Prijs: €599.00

De economie trekt aan, de arbeidsmarkt wordt krapper, er ontstaan tekorten. Tegelijkertijd zien we een enorme groei van digitalisering en robotisering. Om het verschil te maken in de organisatie, moeten we opnieuw gaan investeren in mensen.

28 mei | Opleiding en Ontwikkeling

Een leven lang leren, de digitale revolutie en talentmanagement blijven voor veel organisaties speerpunten. HR(D) moet hier het verschil maken. In de afgelopen jaren heeft de focus gelegen op kostenefficiency. Het is nu de tijd om te investeren om de menselijke maat weer terug te brengen in de organisatie.

What’s next in O&O?
Tijdens de 12e editie van het O&O Congres presenteren wij u de belangrijkste psychologische en neurowetenschappelijke theorieën over de leer(r)evolutie. U gaat met elkaar in discussie over de meest actuele O&O-thema’s.

Topsprekers als Jeroen Busscher en Nick van Dam delen hun disruptieve ideeën en inzichten op het gebied van de toekomst van leren en ontwikkelen. De masterclasses geven u praktische tools en handvatten. De actuele thema’s in de masterclasses zijn:

Gamification – Microlearning – Talentmanagement – Agility – Technische revolutie – en meer

Wilt u leren hoe u medewerkers stimuleert zich te ontwikkelen en hoe u leeractiviteiten effectief inzet? Het congres geeft antwoord op de vragen:

  • What’s next: Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen O&O?
  • Hoe implementeert u deze ontwikkelingen binnen uw organisatie?
  • Hoe zorgt u voor een goed samenspel tussen professional en leidinggevende?
  • Hoe ontwikkelt u de kracht als lerende organisatie?
  • Hoe geeft u organisatieontwikkeling efficiënt en effectief vorm?

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel