nieuws

Europa’s grootste hr-vakbeurs in vijf thema’s

Persoonlijke ontwikkeling

Europa’s grootste hr-vakbeurs in vijf thema’s

De Zukunft Personal is de grootste jaarlijkse hr-vakbeurs in Europa. Zo’n twaalfduizend hrm’ers bezochten half oktober dit driedaagse evenement in Keulen. Veel van de besproken worstelingen, uitdagingen en vooruitzichten zullen ook de Nederlandse p&o’er bekend voorkomen.

Kader3
‘Spannend, opeens kun je zomaar verrast worden‘
Daniela Quast, hr-afdelingshoofd bij Buddelei-Mode, een grote Duitse modewinkelketen
‘Ik ben op zoek naar innovatieve trainingsmethoden en kom me hier oriënteren. Daarom spreek ik met veel standhouders om te zien wat ze te bieden hebben. Het aanbod is best interessant, maar tot nu toe is het allemaal bekend, zoals NLP-cursussen die toch al zeker twintig jaar oud zijn. Maar wie weet stuit ik nog op iets nieuws. Daarom vind ik zo’n congres spannend, opeens kun je zomaar verrast worden.’

Reageer op dit artikel